Bevetti


Bros Sprej protiv letećih i gmižućih insekata 400 ml

Šifra: 6167014



Sprej je delotvoran protiv letećih insekata: muva, komaraca, osa i gmižućih insekata: bubarusa, bubašvaba, mrava, smrdibuba i srebrnih ribica) u zatvorenim prostorijama.


Pre upotrebe zatvoriti prozore i vrata i dobro promaćkati sprej. Tretiranje letećih insekata: početi sa prskanjem u najudaljenijem delu prostorije i kretati se unazad ka izlazu. Držati sprej u uspravnom položaju i prskati u svim pravcima uključujući površine blizu prozora i površine izložene suncu. Držati najmanje 1 m od zidova, tkanina i nameštaja. Prskati sobu površine 20m2 (50m3) oko 10 sekundi. Na ose biocidni proizvod primenjivati direktno. Tretiranje gmižućih insekata: Prskanje započeti od najudaljenijih delova prostora vraćajući se prema izlazu. Držite 30 cm udaljeno od površine na kojima se insekti skupljaju (ugaone daske, prostor iza šporeta, ispod sudopere itd.). Ne koristiti na teško zaprljanim, visoko upijajućim ili poroznim površinama. Nakon primene, ostaviti tretiranu prostoriju zatvorenom 15 minuta. Posle toga dobro provetrite 20 minuta. Iz prostorije uklonite kućne ljubimce i hranu. Poklopite terarijume, akvarijume, a na akvarijumima isključiti pumpe. Tokom primene nemojte jesti ni piti. U tretiranim prostorijama može biti samo osoba koja obavlja postupak. Koristiti po potrebi.




Komercijalni naziv proizvoda: BROS SPREJ INSEKT 400ml
Pakovanje proizvoda: 12 komada u kutiji
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka.