Bevetti


Bros Sprej protiv komaraca i krpelja 90 ml

Šifra: 6167002Proizvod sa tečnošću koja efikasno odbija komarce - čak i tropske komarce (do 8h), krpelje (do 4h) i crne muve (do 6h)


Promućkati pre upotrebe. Držati bočicu na rastojanju od 15 cm i poprskati odeću i kožu na mestima izloženim ujedima. Ukoliko se nanosi na lice i vrat, proizvod naprskati na dlanove, a zatim naneti. Koristiti po potrebi. Čuvati van domašaja dece. Držati dalje od toplote, vrućih površina, varnica, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja.Zabranjeno pušenje. Oprati ruke detaljno nakon rukovanja.Ne nanositi na dlanove dece. Ne koristiti kod dece mlađe od 2 godine, ni više od dva puta dnevno, niti na oštećenoj ili iritiranoj koži. Izbegavati dodir sa sluzokožom i očima. Po povratku iz boravka u prirodi,isprati proizvod vodom i sapunom i oprati odeću. Ne udisati isparenja ovog proizvoda. Koristiti samo u dobro provetrenim prostorijama.
Komercijalni naziv proizvoda: BROS Spr. protiv komar.i krpelja90ml
Pakovanje proizvoda: 12 komada u kutiji
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka.