Bevetti


Strong Tepisan 1000 ml

Šifra: 5335044



Strong Tepisan je detergent za ručno pranje tepiha. Može se koristiti i za pranje tekstilnih podnih obloga, tapaciranog nameštaja. Rastvaranjem u vodi daje bogatu i obilnu penu. Utrljavanjem u tepih, površinski aktivne materije vezuju nečistoće i omogućavaju njihovo lako i efikasno uklanjanje. Nakon sušenja, višak pene se odstranjuje usisavanjem ili iščetkavanjem. Nije potrebno ispiranje. Prilikom pranja, ne kvasi se podloga. Strong Tepisan temeljno čisti i prijatnog je mirisa. Čuva i osvežava boje vašeg tepiha ili tapaciranih predmeta, usporava prljanje i ne ostavlja lepljive ostatke. Eliminiše neprijatne i nepoželjne mirise.


Uputstvo za upotrebu: Rastvor se pravi od 2 litre vode i jednog zatvarača (5 ml) koncentrata. U slučaju veće zaprljanosti staviti 2 zatvarača (10 ml) koncentrata. Potrebno je prvo usisati površinu koja će se tretirati, napraviti bogatu penu od rastvora i naneti je sunđerom na površinu za čišćenje. Istrljati grubljom tkaninom ili mekom četkom, ostaviti da se prosuši, a zatim ponovo usisati.




Komercijalni naziv proizvoda: STRONG TEPISAN 1l
Pakovanje proizvoda: 10 komada u kutiji
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka.