Bevetti


Bros Losion max protiv komaraca i krpelja 50 ml

Šifra: 6167050



Tečnost delotvorno odbija komarce do 8 h, krpelje do 5 h i crne mušice do 8 h. Obezbeđuje zaštitu čak i protiv tropskih komaraca (A. aegypti) do 6 h.


Nanesite na kožu i odeću, prskajući ravnomerno sa rastojanja od 15 cm. Ne prskati direktno na lice, već naneti na dlanove pa njima razmazati po koži lica. Proizvod ne nanositi na dlanove dece mlađe od 12 godina. Proizvod nije za upotrebu kod dece mlađe od 2 godine. Nanosi se jednom ili dva puta dnevno kod odraslih, a jednom dnevno kod dece između 2 i 12 godina starosti. Deca starosti između 2 i 12 godina mogu se tretirati biocidnim proizvodom koji se nanosi na kožu vrata, podlaktica i potkolenica, dok ostatak tela štiti odeća. Maksimalna dnevna doza: odrasli - 77 prskanja, deca preko 12 godina starosti - 30 prskanja, deca od 2 do 12 godina starosti - 12 prskanja. Ne nanositi na povređenu ili iritiranu kožu. Ne bi trebalo nanositi na kožu istovremeno sa drugim preparatima, kao što su losioni za sunčanje. Izbegavajte dodir sa očima i ustima. Nakon što se vratite u zatvoreni prostor, uklonite proizvod sa kože pranjem sapunom i vodom. Bezbedan za upotrebu sa prirodnim tkaninama. Ne nanositi na sintetičke materijale ili kožu. Ne prskati na plastiku, lakirane ili bojene površine ili na satove. Treba obratiti pažnju prilikom primene proizvoda da se na minimum smanji mogućnost da neka količina spreja, kapi i (ili) aerosola dospe na zemlju. Ne udisati sprej. Koristiti samo na otvorenom ili u dobro provetrenim prostorijama. Držati na bezbednom mestu. Ne kontaminirati namirnice, pribor za jelo ili površine koje dolaze u dodir sa hranom.




Komercijalni naziv proizvoda: BROS Los.prot.Komar.i Krpelj.MAX50ml
Pakovanje proizvoda: 12 komada u kutiji
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka.