Bevetti


Bopon Elixir za orhideje 35 ml

Šifra: 6282001Potpuno nov i revolucionaran proizvod kada je nega biljaka u pitanju. Neguje i regeneriše. Inovativni dvokomponentni preparat za negovanje i regeneraciju svih vrsta orhideja. Posebno se preporučuje za biljke koje pate od različitih problema (spor rast, nedovoljno cvetanje, osušeno korenje), ali se može koristiti i kod zdravih biljaka kao prevencija.Ružičasti preparat za kondicioniranje obezbeđuje orhidejama osnovne hranljive sastojke koji su neophodni za pravilan rast i cvetanje, dok smeđi preparat za regeneraciju ojačava biljku, smanjuje stres izazvan presađivanjem ili nepravilnom negom i vraća biljci ravnotežu.Kada se spoje, preparat za kondicioniranje i preparat za regeneraciju vraćaju orhideji njenu vitalnost, zdrav izgled i lepu boju cvetova i listova.


Upotreba dvokomponentnog aplikatora omogućava doziranje prave količine sredstva za kondicioniranje i sredstva za regeneraciju u isto vreme, čime primena postaje veoma laka i udobna. Zbog toga što se ove dve tečnosti čuvaju u posebnim odeljcima, zadržavaju svoja vredna svojstva duže. One se mešaju u zemljištu, tako da orhideje lakše apsorbuju hranljive sastojke i supstance za regeneraciju.
Komercijalni naziv proizvoda: BOPON elixir DUO ORHIDEJE 35ML
Pakovanje proizvoda: 144 komada u kutiji
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka.