Bevetti


Bopon Elixir univerzalni 35 ml

Šifra: 6282000



Potpuno nov i revolucionaran proizvod kada je nega biljaka u pitanju. Inovativni dvokomponentni preparat za negovanje i regeneraciju svih vrsta biljaka. Posebno se preporučuje za biljke koje pate od različitih problema (spor rast, nedovoljno cvetanje, osušeno korenje), ali se može koristiti i kod zdravih biljaka kao prevencija. Zeleni preparat za kondicioniranje obezbeđuje osnovne hranljive sastojke koji su neophodni za rast i cvetanje, dok smeđi preparat za regeneraciju ojačava biljku, smanjuje stres izazvan presađivanjem ili nepravilnom negom i vraća biljci ravnotežu. Kada se spoje, preparat za kondicioniranje i preparat za regeneraciju vraćaju orhideji njenu vitalnost, zdrav izgled i lepu boju cvetova i listova.


Upotreba dvokomponentnog aplikatora omogućava doziranje prave količine sredstva za kondicioniranje i sredstva za regeneraciju u isto vreme, čime primena postaje veoma laka i udobna.Zbog toga što se ove dve tečnosti čuvaju u posebnim odeljcima, zadržavaju svoja vredna svojstva duže. One se mešaju u zemljištu, tako da orhideje lakše apsorbuju hranljive sastojke i supstance za regeneraciju.




Komercijalni naziv proizvoda: BOPON elixir DUO UNIVERZALNI 35ML
Pakovanje proizvoda: 144 komada u kutiji
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka.