Bevetti


Bros Sprej protiv muva i komaraca 400 ml

Šifra: 6167012Aerosol za suzbijanje letećih insekata: muva, komaraca, osa i odraslih tekstilnih moljaca u zatvorenim prostorijama.


Zatvoriti prozore i vrata. Promućkati pre upotrebe. Početi sa prskanjem u najudaljenijem delu prostorije i kretati se unazad ka izlazu. Držati sprej u uspravnom položaju i prskati u svim pravcima uključujući površine blizu prozora i površine izložene suncu. Držati najmanje 1 m od zidova, tkanina i nameštaja. Prskati sobu površine 20m2 (50m3) oko 10 sekundi. Nakon primene, ostaviti tretiranu prostoriju zatvorenom 15 minuta. Nakon toga dobro provetrite 20 minuta. Na ose biocidni proizvod primenjivati direktno. Iz prostorije uklonite kućne ljubimce i hranu. Poklopite terarijume, akvarijume, a na akvarijumima isključiti pumpe. Tokom primene nemojte jesti ni piti. U tretiranim prostorijama može biti samo osoba koja obavlja postupak. Koristiti po potrebi.
Komercijalni naziv proizvoda: BROS SPREJ protiv MUVA i KOMAR.400ml
Pakovanje proizvoda: 12 komada u kutiji
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka.