Bevetti


Bros Električni aparat + 10 tableta protiv komaraca

Šifra: 6167004



Električni aparat sa tabletama impregniranim aktivnom supstancom za suzbijanje komaraca i zaštitu prostorija čak i od komaraca koji dolaze spolja. Efikasan je i sa otvorenim prozorima i uključenim svetlom.Tableta štiti prostoriju do 20m2 (do 50m3) 10 sati. Optimalan efekat se postiže nakon 30 minuta od uključenja. Aparat radi i sa Bros tečnošću protiv komaraca.


Pločicu staviti u aparat. Uključiti aparat u struju 220V-230V. Aktivna supstanca isparava od toplote uređaja koji se zagreva. Iskorišćena tableta menja boju iz plave u belu. Da bi se pločica promenila, aparat treba da bude isključen iz utičnice. Otvorite prozore pre upotrebe električnog vaporizatora ili dobro provetrite prostoriju nakon primene. Ne prekrivati uređaj, sprečiti dodir sa zapaljivim materijalima i vodom. Ne dodirivati električni vaporizator metalnim predmetima ili mokrim rukama kada je aktivan. Ne koristiti u prostorijama u kojima se čuva nepokrivina hrana, u kojima borave deca do godinu dana starosti, bolesnici ili lica koja pate od alergije. Ukoliko se u prostorijama koje se tretiraju nalaze akvarijumi, terarijumi i sl. potrebno ih je pokriti, a kod akvarijuma isključiti i pumpu, pre upotrebe biocidnog proizvoda.




Komercijalni naziv proizvoda: BROS APARAT+ 10 tableta protiv komar
Pakovanje proizvoda: 12 komada u kutiji
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka.