Bevetti


Diplo Premijum odmašćivač 750 ml

Šifra: 2835000



DIPLО odmašćivač profesional je jedan od najboljih proizvoda na tržištu u svojoj kategoriji. Idealan je za čišćenje kuhinje: rerni, radnih površina, aspiratora, roštilja, mašina za sečenje, tiganja i svih zamašćenih površina. Pre upotrebe proizvoda obavezno pročitati uputstvo na etiketi.


Uputstvo za upotrebu: Za tvrdokorne mrlje DIPLÒ odmašćivač profesional ostaviti da deluje maksimalno 3 minuta, a zatim isprati. Rerne: ugrejati rernu na temperaturu 50-60°C, a zatim poprskati unutrašnjost rerne sa bezbedne udaljenosti. Isprati nakon 3 minuta. Filteri aspiratora: potopiti u toplu vodu u koju ste dodali 10% proizvoda. Zatim isprati čistom vodom. Upozorenje: ne koristiti za obojene materijale ili drugo što nije navedeno (tekstilni materijali, drvo ili metali), proizvod isprobati na delovima koji se ne vide tj. na manje vidljivim mestima. Ne koristiti na polikarbonatu (providnoj plastici). Ne koristiti na površinama tretiranim anti-upijajućim sredstvima.




Komercijalni naziv proizvoda: DIPLO PREMIJUM odmašćivač 750ml
Pakovanje proizvoda: 12 komada u kutiji
Napomena: Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su opisi kompletni i bez grešaka.